YES ! - We are online - ORDER NOW !
Visitors Online: 51
Apple iPad Pro
<

description
time
left

Cash Alternative € 1250

Ticket Price € 3

5+ € 3 each | 10+ €3 each

Apple iPad Pro - 12.9 inch - WiFi - 256GB -

De Apple iPad Pro is voorzien van de meest geavanceerde mobiele display van dit moment. Uitgerust met de pro-camera's die je de wereld op een heel andere manier laat ervaren.

Display

De 12,9?inch iPad Pro beschikt over een indrukwekkend Liquid Retina-display dat van rand tot rand, waarmee je met de nieuwe all?screen­design net een magisch stuk glas vasthoudt dat precies doet wat je wilt, hoe je 'm ook vasthoudt maakt hierbij totaal niet uit. Dankzij de levens­echte kleuren en ProMotion-technologie oogt en werkt alles super clean. In het nieuwe design hebben we onze meest geavanceerde technologie verwerkt, wat een ander perspectief met zich meebrengt op wat je allemaal met de iPad Pro kunt. En wat je met een computer kunt.

Camera

Door de nieuwe professionele groothoek- en ultragroothoek-camera's en de gloednieuwe LiDAR-scanner maken het mogelijk om compleet nieuwe ervaringen te maken in de volgende generatie van augmented reality-apps (AR). Daarnaast heeft de iPad Pro twee geweldige camera's met Slimme HDR. Een 12?MP camera voor schitterende foto's, 4K?video's, het scannen van bestanden en AR. En een 7-MP TrueDepth-camera voor selfies in Portretmodus, FaceTime, Animoji en Memoji.

A12X Bionic

De A12Z Bionic-chip is ontworpen voor essentiële apps en grafisch veeleisende games. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over welke app je wel of niet kunt downloaden. Dit komt door de krachtigte en slimse chip die gemaakt om de mogelijkheden voor jou eindeloos te maken. De iPad Pro bevat de Neural Engine, die per seconde maar liefst vijf biljoen taken kan uitvoeren en geavanceerde machine learning mogelijk maakt. Al die power met maar een paar swipes dit maakt multitasken mogelijk en super eenvoudig. Je kunt nu bijvoorbeeld aan je creative project werken en appen met een je vrienden, doe online inspiratie op en bel via FaceTime. De A12X Bionic-chip zorgt voor 2x snellere graphics.

Nieuw voor iPad is Face ID. Een technologie die speciaal is ontwikkeld om je device veilig te ontgrendelen en die altijd werkt, hoe je je iPad ook vasthoudt.Ook is het mogelijk om te betalen met Apple Pay.

Apple Pencil.

Deze Apple Pencil reageert op je aanraking. Twee keer tikken en je wisselt van tool zonder uit je flow te raken. Hij klikt magnetisch vast voor pairen en opladen.

Batterij en gewicht

Hij weegt maar 641 gram en is dus handzamer dan ooit. En dankzij snelle wifi en 4G LTE Advanced kun je overal online. De 9720 mAh batterij gaat tot 10 uur mee.


Productspecificaties

Productinformatie

Merk Apple

Model iPad Pro


Kenmerken

Kleur Spacegrijs

Schermgrootte Tooltip 12.9 inch

Resolutie 2732 x 2048 pixels


Opslaggeheugen

Opslagcapaciteit Tooltip 256 GB


Camera

Camera Ja

Flitser Ja

Frontcamera Ja

Aantal megapixels frontcamera 7 megapixels

Flitser frontcamera Ja


Processor

Processorkernen Octa core (8)

Werkgeheugen (RAM) 6GB


Batterij

Batterij capaciteit Tooltip 9720 mAh


Eigenschappen

Spraakbesturing Tooltip Ja

Connectiviteit Wifi Tooltip Ja, 802.11ax

A-GPS Ja

Bluetooth Tooltip Bluetooth 5.0


Overige kenmerken

Bluetooth Ja

Gewicht 1475 g

Inclusief gezichtsherkenning Ja

Megapixels 12 Megapixel

Snel laden functionaliteit Ja

Werkgeheugen 6 GB

Serie Apple iPad Pro

Merk Apple

Schermgrootte Groot

Verbindingen Bluetooth, WiFi


VOOR MAAR 3 EURO KAN HET VAN U ZIJN !


* Bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 30 maart 2021. De resultaten worden kort daarna

   Gepubliceerd.

* The winner will be announced on March 30, 2021. The results will be published shortly afterwards.